top of page

 Några omdömen av Xin Ping utbildningen

"Att gå utbildningen för Miguel har varit livsomvälvande! Jag har fått redskap för att påverka , läka och transformera fysiskt, psykiskt, andligt. Både mig själv och andra. Under utbildningen har jag vuxit som människa och blivit o mitt sanna jag som kan stå i min egen kraft.

Miguel är en mästare med många gåvor och stor kunskap, som han på ett tryggt och ansvarsfullt sätt förmedlar. Från hela mitt hjärta rekommenderar jag att gå denna Xin Ping utbildning."

Tina Andersson.

Xin Ping har gett mig Peaceful mind i alla plan i mitt liv både när det gäller mig själv och mina relationer med människor runt om mig. Detta eftersom metoden är helhetsbaserad och grunden till problemet undersöks och kroppen själv tar handen om dess läkning.

Min egen hälsa känns mkt bättre och jag har under utbildningen lärt mig tekniker för att både förebygga och behålla hälsan på alla plan. Med andra ord har jag själv makten över min kropp mitt besvär och min läkningsprocess, vilket är väldigt unikt i denna kinesisk medicinska  metod.

Xin Ping gett mig mkt större perspektiv i mitt yrkesliv. I yrkesrollerna som Kemiingenjör och Terapeut stärker denna mångsidiga verktyg bron mellan dessa två världar. Som terapeut använder jag Xin Ping och om behovet uppstår så kompletteras behandlingen med andra verktyg så som akupressuremassage, örtrecept, fotzonterapi mm. Jag har märkt att Xin Ping har gett mer och bättre resultat för mina klienter gällande både effektiviteten och varaktigheten av läkningen.

Jag känner mig mycket mer närvarande med en starkare intuition vilket i sin tur leder till att jag bl a kan fatta bättre beslut.

Samira Z.

" Denna utbildning handlar mycket om självutveckling vilket underlättar förståelsen i mötet med  mina patienter. Som terapeut har jag nu fått fantastiska nya verktyg att förstå och lösa olika hälsoproblem hos mina patienter och mig själv."

A.A

"Min resa med Miguel har gett mig nycklar till min egen hälsa och nycklar till att arbeta vidare med andra och för att finna livets rikedom. Tusen tack!

Ann Jönsson

" Utbildningen har varit som en berg och dalbana i mitt inre. Men nu kan jag känna en trygghet och tro att på att jag kan och har förmågan att hjälpa mig själv och andra.

Lena A.T

 

 "Kursen har varit enormt givande. Stärkande av hela mig själv och min omgivning. Jag har fått alla verktyg för att använda till att kunna vandra lugnare och tryggare på min väg och kunna reglera gamla som nya krämpor, både på mig själv och andra. Tack!"

A.J

"Denna kurs har varit en vändpunkt för mig som gett mig ett helt nytt perspektiv på livet"

M.L

"Ett år av självinsikter.  En fördjupad förståelse över vad som format mig till den jag är och bli det bästa av mig."

Jag har hittat den gömda kristallen inom mig."

Susanne Karlsson 

"En helt omvälvande  och mycket, kraftfull, livsbejakande utbildning, som öppnar upp förståelsen för mig själv och andra.

En väg till inre mognad. Miguel Tack för allt du gör och förmedlar. Livet har blivit roligare och ljusare."

Stina Helmersson."

"En helt fantastisk utbildning! som fått mig att förstå att ansvaret för vår hälsa och vårt liv ligger i våra egna händer och vad vi kan göra åt det.Tack Miguel"

M.G

"Denna utbildning har lärt mig vikten av att ha ett fridfullt sinne och hur behålla den även i jobbiga situationer och sprida den omkring mig.

Jag har även fått verktygen för att finna mitt sanna jag.

Miguel du är en på miljonen och en fantastisk förebild i konsten att leva livet! Tack"

Lena Lindqvist

"En utbildning på miljonen. Oj vad den har gett mig! tusen tack."

Linnea

"Du Miguel är en generös person som har förmågan att både utmana och bekräfta mig. Detta har verkligen varit en process! Men nu har jag funnit ett inre lugn och frid jag aldrig känt tidigare och det jag behöver för min livsresa."

JAK

Den här utbildningen ger ger en ny dimension till livet. Med kunskaper , insikter, magi och kärlek. Det är som att öppna en skatt kista och sakta men säkert hittar man fler och fler skatter. Detta är den gyllene vägen för hälsa via insikten om varför det blev som det blev och kunna göra något åt det med mjukt sätt, samtidigt som stora insikter och visdom ligger bakom. Teorin , alla övningar, all praktik , ja alla skulle behöva gå genom detta året.

För att återerövra sig självhitta sin kraft och hälsa, under ledningen av en mästaren Miguel.

Tack för allt, nu skall jag arbeta med andra människor och hjälpa dem att hitta vägen för återfå sin hälsa."

Francis V.B.

"Miguel du har med Xin Ping och din stora vishet gett mig mod att ta nya steg i livet"

Anna

bottom of page